Moet jouw auto APK gekeurd worden in Katwijk? Laat dit doen bij De Dijk Auto’s

Eens per jaar is het nodig om jouw auto te laten controleren tijdens een APK keuring. Dit is een verplichte keuring die elke auto eens per jaar moet laten doen. APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Het is ervoor bedoeld om vast te stellen dat elke auto aan de veiligheids- en milieueisen blijft voldoen. Zo is de auto voor jezelf veilig genoeg om in te rijden, maar wordt ook het milieu niet te veel vervuild wanneer jij met je auto rijdt. Het is belangrijk om aan deze eisen te blijven voldoen, dus vandaar is het nodig om ieder jaar je auto APK te laten keuren. Woon jij in Katwijk of in de omgeving van Katwijk en moet jouw auto binnenkort weer APK gekeurd worden? Maak dan een afspraak bij De Dijk Auto’s, zodat jij zeker weet dat je auto op tijd gekeurd wordt.

Waar wordt je auto op gecheckt bij APK in Katwijk?

Als je je auto laat keuren bij De Dijk Auto’s in Katwijk, dan zal je auto op dezelfde eisen gecheckt worden als overal anders in Europa. Er zijn hier namelijk verplichte richtlijnen voor. Als eerste zal er gecontroleerd worden hoe veilig de auto is in het verkeer. Hier horen bijvoorbeeld de remmen, banden, schokdempers en stuurinrichting bij. Als tweede zal je auto ook door mij gecheckt worden op het milieu, oftewel de uitstoot van uitlaatgassen. Als laatste kijk ik voor de APK ook naar je registratie. Hierbij wordt onder andere rekening gehouden met de kilometerstand, het identificatienummer en de brandstof die je gebruikt hebt. Bij de APK keuring worden dus vooral de basisdingen aan je auto gecontroleerd. Als je nou het idee hebt dat er iets kapot is aan je auto, kan je ook altijd langskomen bij mijn garage in Katwijk. Ook ben ik actief als autodealer in Katwijk.

Laat je auto APK keuren in Katwijk bij De Dijk Auto’s

Bij De Dijk Auto’s kan je voor een goede prijs je auto laten keuren. Kom dus vooral eens langs om een afspraak te maken, of bel me op of stuur me een mailtje. Ik laat dan weten wanneer ik tijd heb om jouw auto te keuren, zodat jij weer met een zeker gevoel de weg op kan. Een APK keuring is dan misschien wel verplicht, maar het is ook heel erg handig. Zo weet jij namelijk ook of je auto nog veilig is, want ook verborgen gebreken kunnen opgemerkt worden tijdens de APK. Heb jij dus een APK keuring nodig voor jouw auto? Kom dan langs bij De Dijk Auto’s!

Menu