Home | Klassiekers | Occasions | Over Ons | Contact
De Dijk Auto's
Sandtlaan 36/6D
2223 GG Katwijk

T 071 407 70 41
E dedijkautos@gmail.com

Openingstijden:
Ma t/m Vr 9:00 - 17:00


RDW Erkend

Als het betrouwbaar moet zijn!

Een auto moet betrouwbaar zijn. Hij moet 's morgens starten, veilig rijden (en blijven rijden) en je moet 's avonds weten dat dat morgen weer zo is.

Een betrouwbare auto vraagt om een betrouwbare garage en in Katwijk is dat De Dijk Auto's aan de sandtlaan. En voor wie nog een betrouwbare auto nodig heeft: er staan ook diverse occasions.

Henk Sabee is al jaren de drijvende kracht achter De Dijk Auto's. De naam komt uit het verleden +/-  35 jaar geleden begonnen op de dijk in Rijnsburg om via de fresiastraat zich in Katwijk te vestigen. En op deze locatie worden alle merken auto's gerepareerd, gekeurd en gecontroleerd voor onderhoud. En wie niet zo'n nieuwe auto heeft kan kiezen voor gereviseerde onderdelen of er wordt een gebruikt onderdeel ingebouwd. Dat kan aanzienlijk in de kosten schelen.

Naast APK, reparatie en onderhoud is De Dijk óók het adres voor schadetaxaties en de reparaties die daar bijkomen. Eigenlijk kun je voor alle autozaken terecht (inbouwen autoradio!) tevens voor een nieuwe.

Occasions
Geen nieuwe auto's, maar er staan wel altijd een aantal occasions klaar bij De Dijk Auto's. Ook hiervoor geldt weer het woord 'betrouwbaar'. De gebruikte auto's, in verschillende prijsklassen, worden helemaal nagelopen, versleten onderdelen worden vervangen en de auto wordt APK gekeurd, zodat je daar een jaar lang geen omkijken meer naar hebt.

Neem gewoon en een kijkje; parkeren is gratis!